Vrijwilligerswerk

De Wende wordt mede draaiende gehouden door de inzet van een grote groep vrijwilligers. Zij doen dit werk specifiek in het complex en zetten zich in voor de cliënten van één van de deelnemende zorginstellingen of voor het complex als geheel. In alle gevallen is hun band met het project en de bewoners groot. Lijkt het u leuk om u bij de bestaande groep vrijwilligers aan te sluiten en op die manier iets te betekenen voor (de bewoners van) het complex en de buurt? Mail dan naar info@dewenderotterdam.nl voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden of om u aan te melden als vrijwilliger.

Vrijwilligersfuncties

Vrijwilligers voor de receptie op de begane grond gezocht

De deuren van de Wende staan open van 9.00 uur tot 22.00 uur. Op de begane grond bevindt zich een receptie, die gedurende een deel van de week wordt gevuld met vrijwilligers. Zij ontvangen de gasten en wijzen hen de weg. Ook zorgen zij dat de telefoon wordt opgenomen en meldingen worden geregistreerd en doorgegeven aan de verantwoordelijke professionals die in de Wende werkzaam zijn.

Wilt u het team dat zorg draagt voor de receptie versterken? Mail dan naar info@dewenderotterdam.nl of kom een keertje langs voor een kopje koffie!

Een vrijwilliger voor onze kinderboekenkast

Gek van lezen? Vind je het belangrijk dat kinderen daar ook zo vroeg mogelijk kennis mee maken? Dan zijn we op zoek naar jou! In gebouw ‘De Evenaar’ gaan we een kinderzwerfboekenkast neerzetten en we zijn op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt deze kast te vullen, bij te houden, kinderen te adviseren en zo af en toe een voorleesmiddag te organiseren.
We zijn een jong team met al veel enthousiaste vrijwilligers die allerlei activiteiten organiseren. Daar past deze activiteit heel mooi tussen dus we hopen snel van je te horen.
Vrijwilligers bij het CVD komen in aanmerking voor een dagdeelvergoeding, ondersteuning door een professional, 1 x per jaar een vrijwilligersfeest, VOG wordt vergoed en… zoveel kopjes koffie en thee als je wilt :).

Lijkt het je wat? Neem dan contact op met Wendy Akkies (CVD), 06-82008477 of wakkies@cvd.nl